hjälp med datorn
 

Hjälp med datorn i Stockholms län

Hjälp med datorn erbjuder vi kunder inom Stockholms län. Vi har fått toppbetyg av våra kunder, som uppskattar att en och samma tekniker kommer och hjälper till. Vi arbetar med Mac, PC och Linux, samt erbjuder RUT-avdrag för privatpersoner.
 

 

Boka tid för hjälp med datorn, alternativt ring eller mejla oss

BOKA TID – KLICKA HÄR

08 400 117 26 (Vi svarar dygnet runt)
Kontakt@datahjalp.nu


 
 
hjälp med datorn
 

Vad vi hjälper dig med

PC, Mac och Linux

Vi hjälper dig med datorproblem för din PC, Mac eller Linuxdator. Vi installerar program, tar bort virus och kopplar din skrivare och telefon mm. till din dator, så allt fungerar som det ska.

Nätverk

Våra nätverkstekniker hjälper dig när du har problem med ett trådlöst nätverk hemma, eller på ditt företag. Det är vanligt med att räckvidden inte är tillräcklig, eller att man har ett segt WiFi. Vi hjälper dig med rätt utrustning och med att dra nätverkskabel hemma eller på ditt företag om så behövs.

E-Post och Office 365

Har du E-postproblem så hjälper vi dig att ställa in din E-post så den fungerar som den ska. Vi erbjuder även migrering till Office365.

Tillbehörsutrustning

Vi är en fullfjädrad IT-Support och förutom hjälp med datorn så får du hjälp med allt ifrån din nätverksinstallation till att installera Chromecast till din TV.

 
Boka tid för hjälp med datorn: KLICKA HÄR


 
 
 
hjälp med datorn
 

Hur fungerar det?

Gratis felsökning

Vi felsöker din PC eller Mac för att se vad som är fel, detta gör vi helt kostnadsfritt. Sen får du ett fast pris att tacka ja eller nej till. Ibland använder vi oss av timdebitering.

40 km radie runt Stockholm

Du får hjälp med datorn inom en 40 km radie runt Stockholm, vi kommer ut till dig med bil så du slipper ta med dig din utrustning till vårt servicekontor. Allt för att det ska bli enkelt och smidigt för dig.

50% i RUT-avdrag

Som privatperson kan du dra av upp till 50.000 kr per år för IT-Support. Fråga oss så berättar vi mer.
 

Boka din tid för hjälp med datorn via länken nedan, alternativt kontakta oss först via telefon eller E-post

KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA TID

08 400 117 26 (Vi svarar dygnet runt)
Kontakt@datahjalp.nu